Nieuws, updates en antwoorden op de meest gestelde vragen

Nieuws 18 februari 2022

Vrijdag 18 februari jl. is er gebeld naar het OM om te vragen naar de stand van zaken betreffende de aangifte. Na maar liefst 1,5 uur wachten werd deze poging beeïndigd. 

Maandag 21 februari volgde een nieuwe poging. Dit keer met meer succes. 

Het OM heeft tijdens dat gesprek medegedeeld dat de aangifte door twee Officieren van Justitie wordt bekeken. Daarmee is de aangifte officieel nog niet ‘in behandeling genomen’ door het OM maar is dus wel gekoppeld aan twee Officieren van Justitie die hierover een beslissing zullen gaan nemen. Er is toegezegd dat ze, zodra ze iets weten, zullen mailen. 

Nieuws 10 januari 2022 – 69.019 aangiftes ingeleverd bij OM

Maandag 10 januari 2022 is de collectieve aangifte ingeleverd bij het Openbaar Ministerie in Den Haag.
Wij houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief en via deze website.

Nieuws 8 januari 2022 – Aangifte online

Het is niet langer mogelijk om mee te doen met de collectieve aangifte. Je kan wel zelf gebruik maken van de aangifte en deze zelf indienen.

  • De aangifte kan niet langer online worden ingevuld en ondertekend. Wel kan je de aangifte zelf downloaden, uitprinten, invullen, ondertekenen en deze zelf invullen. Vergeet daarbij niet te ondertekenen.

  • Maandag 10 januari 2022 om 11 uur zal de aangifte door Mordechaï Krispijn worden afgegeven bij de centrale balie van het Paleis van Justitie aan de Prins Clauslaan 16 te Den Haag.